Reparatie

Heeft u een probleem met uw motor? Is er iets aan boord niet juist? Wij helpen u graag!

Wij beschikken over een ruime kennis van verschillende installaties en kunnen u ten allen tijde voorzien van advies en mogelijke oplossingen. Denk aan schroefas lekkage, een motor die niet meer start, uitvalt of vaststaat, een lege accu of water in de brandstof. Op deze pagina vindt u voorbeelden van reparaties waar wij klanten mee hebben kunnen helpen.

Alle werkzaamheden kunnen in overleg op locatie worden uitgevoerd. Let op: als eigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het informeren van de havenmeester/eigenaar van de haven/ plaats van stalling.

Uw boot is weer zo goed als nieuw!

Lakschade

Heeft u schade aan de lak van uw boot? Zorg dat dit zo snel mogelijk weer hersteld is. Zo voorkomt u mogelijk roest en corrosie. Wij zorgen dat uw boot er weer als nieuw uit ziet. Zo hebben we deze boot op de foto bijvoorbeeld geheel gereinigd, gepoetst en voorzien van nieuwe antifouling. De eigenaar kon er weer een nieuw seizoen mee tegemoet!

VoorNa
Op maat gemaakt

Vervanging rot hout

Bij werkzaamheden aan de staarten van dit schip ontdekten wij dat de spiegelplaat geheel rot was geworden. Na de oude plaat te hebben verwijderd (zonder de lak aan de buitenzijde te beschadigen) konden we een nieuwe plaat inmeten. De plaat hebben wij in onze werkplaats klaar gemaakt en hierna in het schip geplaatst.

Reparatie tandwiel

Kapotte startmotor

Deze Ski nautique kwam bij ons met stuur- en startproblemen. Een spie in de roeras bleek te missen, waardoor deze niet meer mee draaide met de arm.

Van de V8 Indmar bleek het vliegwiel een paar tanden te missen, waardoor de startmotor niet meer zijn werk kon doen. Na deze te hebben vervangen, de motor van een service- en een flinke poetsbeurt te hebben voorzien en wat slangen te hebben vervangen, kon de eigenaar weer het water op.