Onderhoud

Vergeer Watersport is een onderhoud en reparatie bedrijf voor de pleziervaart.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Groot en klein onderhoud aan binnen en buitenboordmotoren
  • Winterklaar maken van uw motor en/of sanitair
  • Brandstoftank reinigen
  • Antifouling voor het onderwaterschip aanbrengen
  • Accucontrole

En nog veel meer…

Voorkom verrassingen

Groot en klein onderhoud

Vergeer Watersport verleent klein en groot onderhoud op alle soorten motoren. Dit doen we op een locatie die voor u prettig is. Door uw boot goed te onderhouden, voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan. Zo raden we bijvoorbeeld aan om uw motor ieder jaar te laten onderhouden. Onze monteurs adviseren u graag over wat er voor uw boot nodig is. Door onze service kunt u met een gerust hart de zomer in!

Omdat het tijdens het voorjaar druk kan zijn met storingen en tewaterlatingen, raden wij u aan om een onderhoudsbeurt in te plannen in januari t/m maart.

Maak hier een onderhoudsafspraak. 

Bescherm uw boot tegen de invloeden van buitenaf

Antifouling

Antifouling betekent letterlijk: anti aangroei. Antifouling zorgt ervoor dat micro organisme, algen en schelpen minder snel op de onderkant van uw schip aangroeien. Als u geen antifouling aanbrengt, loopt u de kans dat jouw boot snelheid en vaarprestaties verliest. Uiteindelijk kan dit resulteren in een hoger brandstof gebruik.

Wilt u meer weten over het aanbrengen van Antifouling? Neem dan contact met ons op. We helpen u er graag mee!

Met een gerust hart de winter in

Winterklaar maken

Aan het eind van het vaarseizoen wilt u uw boot zo goed mogelijk stallen. Wij helpen u de boot te controleren en winterklaar te maken, zodat er geen systemen aan boord kapot kunnen vriezen.