Over ons

Passie voor watersport

Ons verhaal

Wie had ooit gedacht dat een passie voor auto’s zou uitmonden in een bedrijf in de watersport? Het begon allemaal met een opleiding tot automonteur, waarbij de oprichter van Vergeer Watersport, Twan Vergeer, zijn technische vaardigheden ontwikkelde en zijn liefde voor motoren ontdekte. Terwijl hij dagen doorbracht in de garage besefte Twan dat dit niet zijn toekomstige roeping was. De wateren en meren trokken hem meer aan dan de autowerkplaats. Na een opleiding voor maritiem officier ging hij als monteur aan het werk bij een watersportbedrijf en bracht hij daarnaast talloze uren door in een klein schuurtje bij zijn oma, waar hij kluste aan buitenboordmotoren. Hier kon hij zijn expertise naast zijn werk in alle rust verder ontwikkelen.

Het duurde niet lang voordat het ondernemersbloed in de familie ook bij Twan begon te kriebelen. Na alle uren in het schuurtje besloot Twan om voor zichzelf te beginnen. Vergeer Watersport was geboren. Vanaf het prille begin in 2021 was het doel van Vergeer Watersport duidelijk: de toekomst vooropstellen door elektrificatie te omarmen en elke klant een persoonlijk advies te geven in iedere situatie. Waarbij Vergeer Watersport vanuit het schuurtje uitgegroeid is tot een vakkundig watersportbedrijf.

Met een klein team vol passie en een groeiende klantenkring, blijft Vergeer Watersport voortdurend vernieuwen en streven naar het leveren van hoogwaardige producten en persoonlijke service. Van een jonge automonteur die zijn liefde voor de wateren ontdekte, naar een bedrijf met de blik op de toekomst. Klaar voor transformatie en innovatie in de watersportwereld.

Onze kernwaarden

We staan voor:

Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Kwaliteit

Door onze ervaring en aandacht is kwaliteit gegarandeerd

Locatie

We doen aan onderhoud en reparatie op locatie

Afspraak = Afspraak

Geen onverwachte kosten, alles wordt van tevoren besproken

Samen bereik je meer dan alleen!

Wij sponsoren

Als Vergeer Watersport vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Daarom sponsoren wij met veel plezier lokale verenigingen en goede doelen. Daarnaast zijn wij sponsor van Yves Vergeer, een Nederlands langebaanschaatser uit Warmond en opgegroeid in Noordwijk aan Zee.